Project   " De hoed en de rand van persoonlijke kwaliteiten "

 

Bewustzijn van je kwaliteiten, draagt bij aan Persoonlijk Leiderschap en verbind je met jezelf en anderen!

Dit project biedt de mogelijkheid om als individu en als team te groeien naar nieuwe kracht in persoonlijk functioneren en effectieve samenwerking; naar meer flexibiliteit, vitaliteit en collegialiteit.

Met behulp van prachtige, handgemaakte hoeden verkennen we vanuit eigen ervaring 6 verschillende kwaliteitsdomeinen.

Werken met hoeden (we beschikken over een heren- en een dameslijn!) genereert kracht en vreugde. Het stimuleert en is uitnodigend. 

Onze ervaring is dat de hoeden heel sterk en kernachtig werken. Ze vertegenwoordigen elk een kwaliteit want zij zijn speciaal op de betreffende kwaliteiten ontworpen. En daarin zit “magie”: de hoed verbindt je met de kwaliteit die je manifest of latent in je hebt. Hij versterkt de betreffende kwaliteit  en laat je die ook daadwerkelijk ervaren. Dat zien wij elke keer weer gebeuren: de drager van de hoed gaat zich gedragen in de kwaliteit van de hoed. Dit gebeurt vanzelf; je kunt er niet omheen. Mensen herkennen de kwaliteit heel snel zodra ze een hoed opzetten, zowel in zichzelf als in anderen want ieder mens draagt alle 6 kwaliteiten in zich, zij het niet allemaal even sterk. De betreffende hoeden wekken die potenties en maken het mogelijk om datgene expliciet tot uitdrukking te brengen wat vaak verborgen blijft of in het “gedoe” van het dagelijks leven overschaduwd wordt. Onze hoeden kunnen je in contact brengen met vaak onvermoede verlangens en dat opent nieuwe expressiemogelijkheden. Ze maken mensen mooi en authentiek. En is dat niet datgene wat iedereen uiteindelijk zoekt?

 

Geïnspireerd geraakt en wil je de toepassingsmogelijkheden verder onderzoeken ? Neem voor “de hoed en de rand van kwaliteiten” contact op met: Jacqueline Willeboordse (06 13019332) of Josien de Vries (06 27020041).

De vrijheid om
te doen wat je te
doen staat